Wat we doen

Waarom u kiest voor Van Lith Engineering

Het team achter Van Lith Engineering hield zich al ver voor de oprichting van het bedrijf in 2011 bezig met het thema verduurzaming. We waren er namelijk vroeg bij Wij bieden u de voordelen van onze expertise op het gebied van duurzame oplossingen én een achtergrond in de installatietechniek. Bent u op zoek naar een duurzame manier van wonen of ondernemen? Dan helpen we u daar graag bij.

Onze producten

We hebben een divers aanbod van producten.
Hiermee maakt u straks zelf slim gebruik van duurzame energie.

Zonnepanelen

De meest voorkomende vorm van het verwekken van duurzame energie is door het gebruik van zonnepanelen. Naast de installatie van de zonnepanelen kunnen we deze ook voor u onderhouden.

Voor grote installaties (>200 zonnepanelen) bieden wij de service Operations en Maintenance aan. Heeft u een kleinere installatie dan kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Operations en Maintenance staat voor het monitoren en onderhouden van uw zonnestroominstallatie. Met ruim 10 jaar ervaring in de zonne-energie staat kwaliteit, bij van Lith engineering,  op nummer 1.
Om ervoor te zorgen dat de installatie een zo hoog mogelijk positief rendement behaald vindt er 24/7 bewaking op afstand plaats. Afwijkende parameters worden gesignaleerd waarna herstel-en vervang werkzaamheden plaatsvinden.
Herstel en vervang werkzaamheden worden ook gedaan tijdens de jaarlijkse preventieve onderhoudsinspectie. Werkzaamheden die worden gedaan zijn onder andere, controle op beschadigingen van de panelen, storingen in de omvormer, het schoonmaken van de omvormer en het maken van thermische foto’s van de panelen.

 Contacteer ons voor meer informatie over de prijzen of een 0-meting.

Elektrische vloerverwarming

Met elektrische vloerverwarming bieden we u een uitstekend en duurzaam alternatief voor de standaard vloerverwarming. Deze is gemakkelijk te plaatsen en kent een korte reactietijd. Zo kunt u in uw woning of kantoorpand op ieder moment genieten van een aangename temperatuur.

Smart home system

De technologie achter de smart home systemen zorgt niet alleen thuis, maar ook op kantoor voor een verlaging van de energierekening. Met de slimme apparatuur bespaart u op ieder moment van de dag energie.

Laadpalen

Met een elektrisch voertuig heeft u ook wanneer u onderweg bent de focus op duurzaamheid. Deze voertuigen laadt u gemakkelijk op met laadpunt of laadpaal op een moment dat u het uitkomt. Bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk.

Infraroodverwarming

Met behulp van infraroodverwarming verwarmt u niet de lucht, maar de objecten in uw woning of kantoorpand. Die geven de warmte vervolgens ‘terug’ aan de ruimte. De infraroodpanelen werken met een temperatuur van rond de 90 graden.

Hulp bij subsidieaanvraag

De SDE+, Stimulering Duurzame Energieproductie, is een ministeriële regeling voor bedrijven en (non-)profit instellingen. Het succesvol aanvragen van een SDE+ bijdrage is ingewikkeld. Om in aanmerking te komen, zijn er een aantal eisen waaraan u moet voldoen. Ook na de toekenning van de subsidie zijn er nog heel wat stappen te zetten. Wij treden op als intermediair en nemen u het gehele traject uit handen.

Wilt u teruggebeld worden?

Plan en vrijblijvend terugbel verzoek in.

The form contains errors